Medialeoshop Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam. Może zacznę od początku. Jeśli post zamieściłem w złym dziale, przepraszam. Posiadam TV Box x96 Mac: C44EAC085627 Box oczywiście jest na Androidzie. Wgrałem do niego aktualizacje przez USB Burininng Tool. Chciałbym zapytać czy jest możliwość edytowania systemu z tego Boxa, chciałbym zamienić kilka prostych rzeczy jak Logo i aby otwierałą sie dana aplikacja na samym początku. Teraz problem taki że system moge wgrać normalnie na Box ale nie potrafię go otworzyć (Plik .img) Czy jest ktoś na tyle doświadczony ze potrafił bym w tym pliku .img zamienic logo na moje ? albo pokierować mnie jak to zrobić wiem że jest taka możliwość bo wiele sklepów tak robi. Proszę o pomoc, dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Spróbuj tym http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2294909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medialeoshop Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Niestety, okazuje się że plik jest nieobsługiwany chodz jest to plik .img z Tv Box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Hmmmm...... Skoro jest na androidzie to może root i posmianka parę plików, Ale uważaj bo możesz zapomnieć nadać uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi