Kamil Heheszki Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam. Problem polega na tym że telefon wyczytuje kartę lecz nie łapie zasięgu. Po wpisaniu *#*#4636#*#* pokazuje że Radio jest Wyłączone. Lecz próby włączenia nic nie dają. Co mogło się stać? Prosiłbym o pomoc. Android : 5.1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Wgraj stocka i zrób wipe dataWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 masz go od nowości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Heheszki Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 @dominiksme niestety nie. Zakupiłem już takiego. Dodam że takie coś mam aktualnie po sprawdzeniu co mnie zdziwiło. Sieć Brak Usługi Siła sygnału 0 dBm 99 asu Stan usługi Głos: Radio wyłączone - Dane: Radio wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 też miałem taki przypadek z xperia m2 i była zablokowana przez operatora :/ i też był kupiony właśnie uzywany z simlockiem i po sciągnięciu sim locka po dwóch dniach znikł zasieg :/ a telefon nie był przypadkiem mocno spadnięty ? @Kamil Heheszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Heheszki Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 @dominiksme nie był. Ciekawi mnie 1 fakt. Czy wersję komplikacji mogą byc inne? Bo na swojej D2303 mam 18.6.A.0.182 a standardowo .175. Czyli może być zablokowany przez operatora? Dodam też że przy wybieraniu Pasma GSM nie mogę nic wybrać. Przy połączeniu na numer alarmowy typu: 112 wyskakuje że mam włączony tryb samolotowy lecz tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 ja jak kupiłem używaną xperie m2 to go zablokowali bo był najprawdopodobniej kradziony chyba ale nie jestem pewien @Kamil Heheszki a jest brandowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Heheszki Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 @dominiksmemiał wcześniej soft od T-Mobile. Lecz próbowałem zmienić to telefon nie mógł uruchomić się nawet w ciągu 2 godzin. Po naprawie przez PC compation wstał. Lecz problem z siecią dalej jest. Telefon żeby był zgłoszony na Policję to raczej bym go już nie miał zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Aktualnie tą xperie ma ją mama i ma wgrany soft .182 i jest dobrze i telefon cały czas działa bo telefon był z angli i anielskim simlockiem i właśnie w angli telefon nie działa bo w tamtym kraju był zablokowany a w PL działa bez problemu a w UK nie chce działać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Heheszki Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 @dominiksme Czyli nie wiadomo co może być? Powrót może do starego Androida coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Możesz spróbować wgrać np 4.4 albo 4.3 albo 5.1.1Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Heheszki Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ktoś jakieś pomysły ma jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamil Heheszki
Witam.
Problem polega na tym że telefon wyczytuje kartę lecz nie łapie zasięgu.
Po wpisaniu *#*#4636#*#* pokazuje że Radio jest Wyłączone.
Lecz próby włączenia nic nie dają.
Co mogło się stać? Prosiłbym o pomoc.
Android : 5.1.1
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi