KoorloPL Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam! Dostałem dysk Hitachi 3tb, i były tam utworzone 2 nieprzydzielone partycje (jedna 2tb, druga okolo 750GB ), utworzyłem jedną partycję z tych 2tb, ale nie mogę utworzyć partycji z nieprzydzielonego 750gb.. zdj:Nie spieszy mi się tak więc temat może być luźniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Spróbuj to zrobić programem Partition magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @Hyniek Nie jest zgodny z Win7, próbowałem programem EasyUS i nic się nie da z tą partycją (czy co to jest) zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Przeformatuj cały dysk przez linuksa live cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi