nordi 95 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Tak jak w tutyle chciałem zrootować lg g3 d855 android 6.0. Opcja z kingroot nie działa. Jeżeli zna ktoś jakiś sposób proszę o pomoc. PS. Jeżeli post zamieściłem w złym dziale przoszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Przeniosłem i poprawiłem, następnym razem proszę stosuj się do regulaminu zakładania nowych tematów ; Nie mam teraz zbytnio czasu na tłumaczenie poradnika więc rzucę Ci link http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268 Jeżeli czegoś nie będziesz wiedział napisz, a wyjaśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Nie zrootujesz. Mam v30n i też nic nie moge zrobić.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nordi 95
Tak jak w tutyle chciałem zrootować lg g3 d855 android 6.0. Opcja z kingroot nie działa. Jeżeli zna ktoś jakiś sposób proszę o pomoc.
PS.
Jeżeli post zamieściłem w złym dziale przoszę o przeniesienie.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi