Kamil Heheszki Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam. Problem jest taki że nie wiem w jaki sposób zainstalować na Sony xperia M2 D2303 recovery z pliku .img Jakieś porady? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Na przyszłość, stosuj sie do regulaminu zakładania nowych tematów; Teraz ja to poprawię, ale kosztem późniejszej odpowiedzi przeze mnie EDIT: Potrzebna Ci do tego paczka adb&fastboot czyli to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 Sterowniki powinny być zaimplementowane w instalator, następnie masz zainstalować to w c:/adb Następnie uruchamiasz swoje urządzenie w tryb fastboot (zaawansowane uruchomienie w ustawieniach programistycznych, potem z menu wyłączenia wybierz fastboot) podłączasz telefon pod PC, kabelkiem Uruchamiasz na komputerze konsolę (logo windows+r, następnie wpisujesz cmd i zatwierdzasz enterem) W oknie cmd wpisujesz tak Cd c:/adb [enter] Następnie Fastboot devices Jak nic się nie wyswietli to musisz wgrać sterowniki do fastboota Zakładajmy że jest ok i masz stery Następnie wpisujesz Fastboot flash recovery recovery.img Gdzie zamiast wpisywania recovery.img po prostu przeciągnij ten plik myszką w okno terminala (tak jakbyś kopjował/przenosił) i zatwierdzasz enterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeuDoge Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 @up A czy on zaktualizowal bl przez Sony Emma?Tapnięte z Xperia M2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamil Heheszki
Witam.
Problem jest taki że nie wiem w jaki sposób zainstalować na Sony xperia M2 D2303 recovery z pliku .img
Jakieś porady?
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi