januszek977 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Zainstalowałem cyanogenmod 11 ,prawdopodobnie coś pokręciłem załącza się i zatrzymuje na ikonie cm ,nie można wyłączyć ,brak reakcji .Proszę o pomoc co zrobić ,czy w kibel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Sprezycuj proszę, bo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dział: Motywy CM...Sprecyzuj jak prosił moderatorWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 januszek977 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Root telefonu.Pierwszy krok odblokowanie bootloader instrukcja na stronie Sony . Fastboot przez Flashtool boot , nasępnie instalka cyanmod 11 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Pewnie CWM coś zepsuł.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
januszek977
Zainstalowałem cyanogenmod 11 ,prawdopodobnie coś pokręciłem załącza się i zatrzymuje na ikonie cm ,nie można wyłączyć ,brak reakcji .Proszę o pomoc co zrobić ,czy w kibel ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi