Johanestt Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Witam, chciałbym zainstalować wkrótce na xperii m2 cm 13. Obecny system zajmuje 3gb (trochę dużo) i chciałbym spytać ile taki system może zajmować Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Października 2016 przez PeliKan Poprawiłem nazwe tematu i dodałem tagi; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Zły dział, zła nazwa, poprawię lecz następnym razem proszę stosuj się do regulaminu zakładania tematów Najpierw to Potem to A tu masz rom http://forum.xda-developers.com/xperia-m2/orig-development/rom-cyanogenmod-12-developement-t2971213 jak będę mieć chwilę to wstawię go tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Johanestt Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ale chodziło mi o to ile pamięci ten system zajmuje xDWysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Aaa, chyba że tak, to użyj apki folder mount, gdyż sam custom nie zwiększy Ci pamięci na partycji /data&/sdcard0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Johanestt
Witam, chciałbym zainstalować wkrótce na xperii m2 cm 13. Obecny system zajmuje 3gb (trochę dużo) i chciałbym spytać ile taki system może zajmować
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Poprawiłem nazwe tematu i dodałem tagi;
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi