kris12376 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam. Jestem nowy na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie, a dotyczy ono ROM'U cyanogenmod. A mianowicie czy jest jakiś rom CM na telefon lg l fino (d290n)?. Przeglądałem forum xda a dokładnie: http://forum.xda-developers.com/d290n/development/rom-cyanogenmod-12-1-lg-l-fino-t3305625 jest tam jeden działający link do ROM'u, lecz przy próbie instalacji go wyskakuje "error" który mówi o tym że rom jest przeznaczony do lg l70. Więc jestem w kropce, a w internecie nie mogę coś znaleźć tego ROM'u. Pomoże ktoś ?/. Pozdrawiam :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Niestety, tam są dziwnie tematy pokukładane, np. w dziale Galaxy Ace 4 są romy dla Trend 2 Lite. Poszukaj u nas tematu jak usunąć status 7. Tylko nie uceglij telefonu. Zmień nazwę tematu na [LG L Fino] Błąd przy instalacji CMWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu, następnym razem proszę stosować się do regulaminu panującego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kris12376
Witam. Jestem nowy na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość.
Mam pytanie, a dotyczy ono ROM'U cyanogenmod.
A mianowicie czy jest jakiś rom CM na telefon lg l fino (d290n)?.
Przeglądałem forum xda a dokładnie:
http://forum.xda-developers.com/d290n/development/rom-cyanogenmod-12-1-lg-l-fino-t3305625
jest tam jeden działający link do ROM'u, lecz przy próbie instalacji go wyskakuje "error" który mówi o tym że rom jest przeznaczony do lg l70.
Więc jestem w kropce, a w internecie nie mogę coś znaleźć tego ROM'u.
Pomoże ktoś ?/.
Pozdrawiam :).
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi