loj555 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Mam problem bo chcę zrobić lapka z androidem bez windowsa na dysku hdd. d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikaKnight Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Masz w laptopie zwykłego BIOSa czy UEFI? Jeśli UEFI: Wgraj REMIX OS na dysk USB/Pendrive i odpal go z niego Wybierz 'Resident mode' i wciśnij przycisk e Skasuj w linii komend USB-PARTITION1 Wpisz INSTALL=2 Wciśnij F10 by zbootować system REMIX OS zainstaluje się automatycznie Jeśli zwykły BIOS - będę musiał nieco dłużej poszukać jakie są opcje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Skoro jest już ktoś chętny do instalacji REMIX OS to niech się podzieli wrażeniami no i... Czy zwykły Chrome na PC tam przejdzie no i jak wygląda stabilność. Ja przerobiłem tyle linuxów i już myślałem, że Manjaro to jest to ale bez żadnej przyczyny się zwieszał, więc z ogromnym rozczarowaniem i bólem zostałem przy susełku (OpenSuse). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loj555 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Dnia 14.10.2016 o 17:57, PikaKnight napisał: Masz w laptopie zwykłego BIOSa czy UEFI? Jeśli UEFI: Wgraj REMIX OS na dysk USB/Pendrive i odpal go z niego Wybierz 'Resident mode' i wciśnij przycisk e Skasuj w linii komend USB-PARTITION1 Wpisz INSTALL=2 Wciśnij F10 by zbootować system REMIX OS zainstaluje się automatycznie Jeśli zwykły BIOS - będę musiał nieco dłużej poszukać jakie są opcje Sam zainstalowałem znalazłem na xda że musze wpisać INSTALL=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi