King_Stone_69 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Mam w domciu obok siebie PSP z możliwością używania jako Gamepada (programik nazywa się Fusa Gamepad). Używałem go czasem do grania na lapku. Jednakże teraz mam smartphona z dobrymi parametrami więc OTG + USB = prawie sukces. No właśnie prawie... Czy można jakoś przyciski zaprogramować typu wyciąganie paska szybkich ustawień, używanie przycisków nawigacji... Nie myśle od razu o graniu w Need For Speeda. Chciałbym się jedynie troche pobawić. Ktoś doradzi?Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Znalazłem takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Może jako aplikacja do mapowania przycisków na dotyk : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tincore.and.keymapper&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Sprawdze to. Proszę nie zamykać narazie tematu.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi