Maniuś Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam mam problem z tel. laguje wolno chodzi a czasem się zawiesza aż go muszę uruchamiań ponownie wgrany najnowszy ArchiDroid po ok. roku użytkowania zaczął się mulić I moje pytanie brzmi co zrobić żeby chodził jak na początku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Factory reset?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Spróbuj zastosować się do tego, powinno pomóc odrobinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 9 minut temu, DusieK napisał: Factory reset? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ok spróbuje może pomoże 6 minut temu, PeliKan napisał: Spróbuj zastosować się do tego, powinno pomóc odrobinę To już dawno zrobiłem i nic nie pomogło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jak masz androida do 4.4.4 to możesz spróbować pure performance zeno x edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Zrobiłem Factory reset zainstalowałem jeszcze raz rom i telefon się nie włącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A stan baterii jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Cały czas podłączony jest pod usb do komputera czy to złe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jak reaguje na downlod mode to wgraj stock na nowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wszystko pięknie ładnie zainstalowało się teraz przetestujemy czy się nadal laguje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Witam mam problem z tel. laguje wolno chodzi a czasem się zawiesza aż go muszę uruchamiań ponownie
wgrany najnowszy ArchiDroid po ok. roku użytkowania zaczął się mulić
I moje pytanie brzmi co zrobić żeby chodził jak na początku ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi