slawvikernes66 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mam pytanie jakie składniki trzeba wybrać podczas wgrywania softu do Xperii Z5, chodzi o najnowsza wersję flashtoola. Pozdrawiam!Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie rozumiem dokładnie pytania, proszę sprecyzuj; Chyba że chodzi Ci o to co jest potrzebne do wgrania stocka na nią, jeśli tak to użyj najnowszej dostępnej wersji flashtoola i stocka i tyle; Nie rozpisywałem się aż tak bo nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawvikernes66 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Chodzi o wersje flashtoola bo we wcześniejszej wersji w oknie wipe są trzy opcje które Trzeba wybrać przed wgraniem a w nowszych jakieś pięć, pytanie brzmi czy mam zaznaczyć wszystkie???Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Daj zrzut ekranu bo dawno nie flashowałem nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawvikernes66 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu TapatalkaKtóre składniki w kolumnie Wipe mam zaznaczyć żeby tel wyczyścić i wgrać CE1 Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu TapatalkaProszę o pomoc bo nie chcę uziemić nowej Zetki 5[emoji5] z góry dziękuję za pomoc Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Daj samo userdata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawvikernes66 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A gdy poprzednio nie zaznaczyłem nic to jaka jest różnica??? ?Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
slawvikernes66
Mam pytanie jakie składniki trzeba wybrać podczas wgrywania softu do Xperii Z5, chodzi o najnowsza wersję flashtoola. Pozdrawiam!
Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi