slawvikernes66 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mam pytanko! Czy jest możliwość że podczas instalacji softu zrobiono to nieprawidłowo? Tzn w flashtool przed instalacją wybieramy składniki do instalacji i jeśli czegoś nie zaznaczę to będą później dzięki temu błędy w tel??? Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Masło maślane. Proszę sprecyzować zapytanie. Mile widziane posługiwanie się znakami interpunkcyjnymi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawvikernes66 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 W flashtool ostatniej wersji, widnieje kilka opcji, pytanie brzmi które mam zaznaczyć przed instalacją softu??? Wysłane z mojego E6653 przy użyciu TapatalkaChodzi o okno wipe Wysłane z mojego E6653 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 "If you want to remove all your data, where it says Wipe, hit all the boxes. (APPS_LOG, DIAG, SSD, USERDATA)." Zaznacz te 4 co są w nawiasie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawvikernes66 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Oki dzięki Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 zamykać temat? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawvikernes66 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Tak Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
slawvikernes66
Mam pytanko! Czy jest możliwość że podczas instalacji softu zrobiono to nieprawidłowo? Tzn w flashtool przed instalacją wybieramy składniki do instalacji i jeśli czegoś nie zaznaczę to będą później dzięki temu błędy w tel???
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi