Krystian Lipski Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam posiadam telefon huawei p8 lite android 6.0 z najnowszymi aktulizacjami i mam takie pytanie czy jak zrobię roota na tym telefonie to będe otrzymywał dalej aktulizacje ? bo słyszałem , że będzie android 7.0 . I jak zrobić roota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DusieK Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Jak zrobisz roota to nie zaktualizujesz telefonu, bedziesz musial recznie wgrac najnwoszy soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Lipski Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 spoko najważniejsze żeby wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 w czymś jeszcze pomóc? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krystian Lipski
Witam posiadam telefon huawei p8 lite android 6.0 z najnowszymi aktulizacjami i mam takie pytanie czy jak zrobię roota na tym telefonie to będe otrzymywał dalej aktulizacje ? bo słyszałem , że będzie android 7.0 .
I jak zrobić roota ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi