Pawelczakkkk Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Po czterech latach udało mi się to zrobić xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Uzyj starszej wersji ODIN- ta jest dla nowszych wersji Galaxy S od 5. Polecam 3.07 Odin_v3.07.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawelczakkkk Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nadal to samo muszę odblokować Bootloadera samsunga s 5 rotowałem w 5 min a tu są problemy nowy tablet ciężko to zrobić Ma ktoś jakiś tutoral by bootloadera sprawnie odblokować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Samsung nie blokuje bootloaderów kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawelczakkkk Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 To dlaczego nie idzie wgrac tego TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Na pewno wgrywasz dobry plik? Na screenie widnieje inny model, niż ten co posiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawelczakkkk Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 ten plik który pobrałem to jest do modelu wersji T713/19 dlatego pobrałem innego nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pawelczakkkk
Po czterech latach udało mi się to zrobić xd
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi