Misiek659 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Apka Usługi Google Play zabiera mi całą pamięć telefonu. Co drugi dzień muszę czyścić dane pamięci podręcznej. Ktoś wie co jest nie tak? Czy przypadkowo włączyłem jakąś funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Cześć! Od kiedy tak się dzieje? To znaczy kiedy zauważyłeś, że apka ta zabiera Tobie całą pamięć telefonu? Jeżeli nie działo się to od początku, to możesz przywrócić telefon do ustawień fabrycznych. Niestety Twój model telefonu nie posiada zbyt dużej ilości pamięci, stąd też możliwe jest to zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek659 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dzieje się to odkąd przywróciłem ustawienia fabryczne i oddałem telefon mamie. Wcześniej San używałem tego telefonu i wszystko było ok. Mama używa go tylko do przeglądania internetu. Wyłączyłem tworzenie kopii zapasowej i synchronizację z kontem Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misiek659
Apka Usługi Google Play zabiera mi całą pamięć telefonu. Co drugi dzień muszę czyścić dane pamięci podręcznej. Ktoś wie co jest nie tak? Czy przypadkowo włączyłem jakąś funkcję?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi