Zooltar128 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam jestem nowy.Mam tablet MyTab 10 DC i problem czyli tablet nie upadł ale mam wskaźnik myszki w postaci kółeczka który nie znika i muszę obsługiwać go dwoma palcami próbowałem wgrywać na nowo rom i nic to nie daje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Myślę że jak po upadku to tylko serwis - programowo nic nie zrobisz. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zooltar128 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 W tym problem,że tablet mi nie upadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Źle przeczytałem w takim wypadku jedynie przywrócenie ustawień fabrycznych jedynie pomoże - chyba że oprogramowanie jest nie oryginalne, to wtedy pomoże zmiana na inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zooltar128
Witam jestem nowy.Mam tablet MyTab 10 DC i problem czyli tablet nie upadł ale mam wskaźnik myszki w postaci kółeczka który nie znika i muszę obsługiwać go dwoma palcami próbowałem wgrywać na nowo rom i nic to nie daje pomocy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi