infomaniak Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat ewentualnych prac nad romem dla telefonów Alcatel serii idol (6030x, 6033x) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 alcatel jest 'niezbyt popularnym' producentem i w swoich systemach troche 'miesza' wiec troche roboty jest. obecnie nie wiem nic (choc kiedys szukalem i tez nic nie bylo) jak do kompa sie dorwe - poszukam. wyklikane z czekoladowego eLdzi tapem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Romu żadnego nie znalazłem, ale root + recovery http://www.mycity.rs/Android/Root-CWM-Alcatel-One-Touch-Star-6010d-6030D-6030-Alcatel-One-Touch-603.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 infomaniak Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 tel zrotowany od dawna. Nie było problemu. Ale brandowany android masakrycznie wykastrowany. Przedał by się cm rom. Wypada poczekać może coś się urodzi bo telefon jest całkiem fajna a za te pieniądze to nawet b.fajny. W sensie Alcatel One Touch Idol Ultra HD (6033x)no i po sprawie - po miesiącu użytkowania przestały działać fizyczne klawisze (power i vol). Serwis nie dał rady i raczej już do mnie nie wróci a szkoda bo ładniutki był.... ciekawe co w zamian bo takich na wymianę w Play już nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paryfki Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 też musze swojego zrootować, już mu to potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
infomaniak
czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat ewentualnych prac nad romem dla telefonów Alcatel serii idol (6030x, 6033x) ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi