atm3d Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 witam mam Lumie 950 ale ostatnio ten system zaczal mnie troche denerwowac i zastanawiam sie nad zmiana na androida dostalem propozycje zamiany na Sony Z3, co o tym sadzicie? warto? czy aparat z3 podola temu z lumii? jak z aktualizacja softa? bo w lumiach jest bdb jak wyglada migracja danych tj kontakty itd z wp na andka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Z migracją w niektórych modelech (jeszcze nokii) było lipnie. Teraz nie wiem jak to jest. Ale naprawdę WARTO na Z3 się przenieść!! Z3 zostanie przy androidze 6.0 MM ponieważ procesor (graficzny) nie obsłuży Vulcan Api z androida 7.0, ale cynanogenmod będzie. Aparat świetny, myślę że lepszy od lumii (na pewno nie gorszy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 atm3d Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 a jest możliwość wysłać gdzieś kontakty z lumii żeby potem odebrać je na z3? Nie bede żałował przesiadki na starszego z3? Lumia jednak jest nowsza i niby wydajniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/12056/9380/0/0/Zapewne będzie taka funkcja.Tap, tap, tap - morsem z Galaxy S 3 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wydajnościowo, różnicy nie zobaczysz przy normalnym użytkowaniu, szczególnie że to android i wp, a jeśli zależy Ci na podzespołach i androidzie 7.0 to dopłać i jak będzie szło to kup Z3+ (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć, daj znać czy Twój problem został rozwiązany. Czekam na odpowiedź. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
atm3d
witam
mam Lumie 950 ale ostatnio ten system zaczal mnie troche denerwowac i zastanawiam sie nad zmiana na androida
dostalem propozycje zamiany na Sony Z3, co o tym sadzicie? warto? czy aparat z3 podola temu z lumii? jak z aktualizacja softa? bo w lumiach jest bdb
jak wyglada migracja danych tj kontakty itd z wp na andka?
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi