Monokuma Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Z ciekawości zapytam. Jaki rom polecacie na tego staruszka z 2.3.6 na starcie? Bo ktoś ma a potrzebuje nowszego stabilnego systemu z dobrze trzymającą baterią. Plus jakby działało OTG w tym romie to już istna bajka by była. Wypowie się ktoś z własnego doświadczenia? Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Z ciekawości bym cię o coś zapytał... ale od rego jest moderator. Poszukaj na XDA. Ja polecam SlimRom dobrze z baterią trzyma. OTG to jest luksus przy S AdvanceWysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ja pierdole. Już nawet zapytać nie można przed wgraniem czegokolwiek do cudzego telefonu. Zapytałem żeby nie zabić gdzie przypadkiem cudzego telefonu. Bądź potem nie wysluchiwać narzekań że coś nie działa itp. A ten mnie od razu moderacją straszy. Masakra. Jak tak ma wyglądać pomoc innym na tym forum to gratuluję. Idę stąd bo ręce opadają Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. 4 godziny temu, Monokuma napisał: Ja pierdole. Już nawet zapytać nie można przed wgraniem czegokolwiek do cudzego telefonu. Zapytałem żeby nie zabić gdzie przypadkiem cudzego telefonu. Bądź potem nie wysluchiwać narzekań że coś nie działa itp. A ten mnie od razu moderacją straszy. Masakra. Jak tak ma wyglądać pomoc innym na tym forum to gratuluję. Idę stąd bo ręce opadają Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka 1. Kultura.. 2. Z moderatorem chodziło o to że temat źle został napisany 3. Wszelkie skargi proszę zgłaszać administratorom forum CyanMod.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 @Monokuma wyszło małe nieporozumienie Najbardziej stabilny będzie oficjalny stock. Nie instalując niczego będzie ok. Jeżeli chodzi o poradę względem wyboru nowego nieoficjalnego oprogramowania oczywiście również polecam slimrom ze względu na ograniczony pobór zasobów. Tak na prawdę musisz sam testować bo jednego uniwersalnego softu niestety nie ma. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 No nie ma a ten slikat w porównaniu do roma cm11 z kernelem od ace2nutzera to porażka całkowita. Ale siedzę na nim póki nic lepszego nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Może ten dział coś poradzi na słabe działanie https://forum.cyanmod.pl/forum/1015-optymalizacja-telefonu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A ten ChronoKernel?Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Na razie jestem na CM 11 unofficial Ale póki co działanie baterii to lekka parodia. Dzisiaj lekko godzina podczas grania w this war of mine i zostało 45% ze 100% naładowania. Podobne zużycie jest jak dane pakietowe włączam by sprawdzić coś w internecie. Chyba wrócę do oryginalnego jb od Samsunga za kilka dni jak się nie ustatkuje to zużycie baterii. CM śmiga aż miło. Ale w porównaniu do CM 11 od ace2nutzera na ace 2 bateria działa słabo. Tam przy podobnym użytkowaniu 3.5 godziny bateria trzymała. Dodam że w s Advance greenify mam zainstalowane i prawie wszystko pohibernowane Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć, Czy temat ten możemy uznać za zamknięty czy potrzebujesz jeszcze jakiejś pomocy? Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monokuma
Z ciekawości zapytam.
Jaki rom polecacie na tego staruszka z 2.3.6 na starcie?
Bo ktoś ma a potrzebuje nowszego stabilnego systemu z dobrze trzymającą baterią. Plus jakby działało OTG w tym romie to już istna bajka by była.
Wypowie się ktoś z własnego doświadczenia?
Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi