krisso1 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Czy do sony miro jest opcja wgrac ktoras wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Z tego co się zorientowałem to jest:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997251 Jeżeli będziesz miał problemy postaram się utworzyć polską instrukcje instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Z tego co się zorientowałem to jest:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997251 Jeżeli będziesz miał problemy postaram się utworzyć polską instrukcje instalacji Dzieki za linka, a tak ogulnie zapytam czy wszystkie funkcje telefonu beda dzialac po wgraniu czy trzeba jeszcze jakie sterowniki dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jeżeli wszystko zrobisz poprawnie to powinno wszystko działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 CM10 od FreeXperia na mojej porzedniej xperii Live był lepszy niż oficjalny.Jeżeli wszystko zrobisz poprawnie to powinno wszystko działaćTo nie do końca prawda...CM zawsze ma jakieś ukryte bugi (tak jak JB na moją LT22i...), ale myślę że nie będą one aż tak widzialne, a może nawet wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jeżeli instalujesz wersje stabilną nie powinno byś bugów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi