Majonez630 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Witajcie, potrzebuję pomocy w zainstalowaniu tego CyanogenModa na Sony ST25I. Trochę ogarniam temat, bo rotowałem i instalowałem różne systemy na Samsungi, LG, Kazamy itp. Pierwszy raz robię to na Xperii, więc pomoże ktoś :)? Edytowane 21 Września 2016 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 W Sony to z tego co dobrze pamiętam wpierw odblokowywuje się bootloader. Potem dogrywa recovery. Rootuje i wgrywa cyana. Jakoś tak. W każdym razie. W większości żeby wgrać custom recovery trzeba bootloader odblokować. Jeżeli nie masz telefonu z Orange to 30 minut roboty maks. Przynajmniej dla mnie. Bo robiłem już kilkanaście telefonów z Androidem. Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majonez630 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A czego nie rozumiesz w instrukcji którą na szybko napisałem? Pierwsze co musisz zrobić to wgrać stocka flashtoolem, potem odblokować bootloader Jak tego nie będziesz umiał zrobić to nie bierz się nawet za wgrywanie CM. Bo zabijesz ten telefon Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć, czy możemy Tobie jeszcze jakoś pomóc? Czy możemy uznać temat za zamknięty? Daj nam znać w komentarzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majonez630 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Można zamknąć dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi