thefaciio1 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, wgrywałem na moja Xperie L już parę Cyanogen'ow i żaden nie działa. Co robić? Tel po wgraniu nawet nie uruchamia się do loga. Mam model telefonu C2105. Pomocy! Edytowane 25 Września 2016 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thefaciio1 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 problem rozwiazany nie mialem bootloadera odblokowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. A inny Custom ROM próbowałeś? Spróbuj może się uruchomi. No i ostatnie pytanie czy masz odblokowany Bootloader i zrobionego ROOT'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thefaciio1 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 tak mam roota i odblokowany bootloader próbowałem ressurection rom i cm 12.1 i cm13 recovery wgrywam przez recovery installer 1.8 xl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 A na pewno poprawny i dobrze pobrany plik wgrywasz? Flash stock romu ci działa? Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thefaciio1 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 tak flash stock romu mi dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 To może wgraj najnowszego stocka. I spróbuj od nowa cały proces przeprowadzić Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ale facepalm. Zawsze takie rzeczy robi się na początku jak coś. Oczywiście jeżeli telefon z Orange nie jest. Bo tylko oni blokują możliwość odblokowania bootloadera Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
thefaciio1
Witam,
wgrywałem na moja Xperie L już parę Cyanogen'ow i żaden nie działa. Co robić? Tel po wgraniu nawet nie uruchamia się do loga. Mam model telefonu C2105.
Pomocy!
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi