kapi232xd Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) (Telefon HTC Sensation XE Beats Audio Edition) Bo sprawa wyglada tak: - Odblokowałem sobie bootloadera - Zainstalowałem później cwm recovery - Zrootowałem telefon Pobrałem sobie 2 custom romy pod ten telefon i jak chce zainstalować któryś z nich to wyskakuje takie coś jak na zdjęciu : http://www94.zippyshare.com/v/fOraJ04j/file.html Pomożecie? Nie mam pojęcia czemu ten error wyskakuje, wydaje mi sie, ze wszystko dobrze zrobiłem ;/ Pomoże ktoś? Edytowane 2 Października 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 czy uzywasz Standardowego Recovery? jak tak, sflashuj jakieś TWRPWysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi232xd Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zainstalowalem TWRP, zrobilem te 2 formaty dalvik i ten taki drugi, probowalem kazdym z 3 systemow i po kazdym nie wlacza mi sie telefon, znaczy wlacza sie, jest tylko ekran bialy i napis HTC, ale wiecej nic nie idzie, a czekalem za kazdym systemem sporo czasu. Jakies inne porpozycje? Pomoze ktos ? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi232xd Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Cześć, czy Twój problem został rozwiązany - daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kapi232xd
(Telefon HTC Sensation XE Beats Audio Edition)
Bo sprawa wyglada tak:
- Odblokowałem sobie bootloadera
- Zainstalowałem później cwm recovery
- Zrootowałem telefon
Pobrałem sobie 2 custom romy pod ten telefon i jak chce zainstalować któryś z nich to wyskakuje takie coś jak na zdjęciu :
http://www94.zippyshare.com/v/fOraJ04j/file.html
Pomożecie? Nie mam pojęcia czemu ten error wyskakuje, wydaje mi sie, ze wszystko dobrze zrobiłem ;/
Pomoże ktoś?
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi