Pawliniak Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Korzystaj z Internetu w telefonie gdziekolwiek jesteś! Dzięki Pakietom Internetowym możesz surfować w sieci bez obaw o koszty, nie rezygnując jednocześnie z tanich rozmów i SMS-ów w Twojej taryfie. Fajna i chyba najlepsza opcja pośród operatorów. Stała aktywacja do 30 dni bardzo przydatna usługa. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 akurat z rana dziś aktywowałem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dobrze że zmienili z 500MB za 15zł na obecną stawkę. Teraz mi starcza na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 a ja musiałem zainwestować w AERO bo mnie giga wystarcza na tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Co Ty robisz na tym telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 używam go 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi