Raen Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Cześć, mam pytanie odnośnie CM 13, jak to jest z tym romem? Czy to jest oficjalna wersja? Działa wszystko? Nie ma błędów? Gdzie znajdę stabilną wersję? Patrzyłem na oficjalną stronę to była wersja nightly a zależy mi na pełnej funkcjonalności tego telefonu i co najważniejsze na stabilnej pracy i w ogóle czy warto zainstalować tą wersję? Obecnie posiadam CWM recovery, root I czysty soft Samsunga i ciągle chodzi mi ten cyanogen pp głowie, wiem że na mojej starej S2 cyanogenmod działał bosko i bez zarzutu Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Nie jestem pewien, ale chyba będziesz potrzebował to flashowania najnowszej recovery TWRP, miałem tak w przypadku flashowania na Galaxy S3 z CWM nie chciało pójść i musiałem zaflashować TWRP. Co do buildów, to nie ma chyba officiala i możesz używać nightly które nie są najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jak mówi osoba wyżej, najlepiej wgrać najnowsze TWRP, że ver nightly to nie masz się co martwić, będzie stabilnie działać, a jeszcze tyle aktualizacji ten cm pewnie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Rozumiem, jaka obecnie jest najnowsza wersja TWRP? Gdzie znajdę wersję do s4? Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Najnowsze twrp pod i9505 jest 3.0.2-0 https://dl.twrp.me/jfltexx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi