Shadow PL Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jaka musi być wersja CM do Samsunga Galaxy Ace 2 GT-i8160? Zielony w tym jestem i nie wiem czy to ma znaczenie czy mam najnowszą czy najstarszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Chodzi Ci o to że, która wersja cyanogenmoda jest najbardziej stabilna? Według mnie cm10.2 od TeamCanijca; Jednakże musisz sam ocenić jaka wersja Ci przypadnie do gustu PS: ja używałem ten telefon za czasów kiedy najnowszy dostępny cyanogenmod dla asa był w wersji 11 (aktualnie najnowsza jest 12 o ile się nie mylę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu, następnym razem proszę stosować się do regulaminu panującego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shadow PL
Jaka musi być wersja CM do Samsunga Galaxy Ace 2 GT-i8160? Zielony w tym jestem i nie wiem czy to ma znaczenie czy mam najnowszą czy najstarszą.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi