Janosik Kowalski Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam, mam HTC Desire 610, niestety są dostępne na niego tylko dwie wersje CM i tylko jedna stabilna. Jak to jest z aktualizacjami wychodzą regularnie ,,czy jak da rade'' ? Chodzi mi o to czy wiadomo kiedy będzie oficjalny CM 12 na mój telefon na razie tylko wersja beta jest dostępna, a może coś przeoczyłem i już jest dostępna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 HTC ogółem nie jest zbytnio rozchwytywany przez developerow, zwłaszcza te modele z nieco średniej półki. Co za tym idzie mają mało custom romów. My nie wiemy, kiedy i czy w ogóle wyjdzie nowsza wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Kowalski Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ok dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi