Cypisolo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam, zainstalowalem CM13 z androidem 6.0.1 wszystko zrobiłem zgodnie z poradnikiem na YouTube. Wszystko niby śmiga, ale niestety nie wykrywa mi karty sim (w sensie o pin mnie pyta gdy odpalam telefon, ale jest brak sieci itd). Numer IMEI jest napisany. A problem z WIFI jest taki że nie chce połączyć z siecią, pisze tylko ze jest ZAPISANA. Proszę o szybką pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wygląda na simlock kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cypisolo
Witam, zainstalowalem CM13 z androidem 6.0.1 wszystko zrobiłem zgodnie z poradnikiem na YouTube.
Wszystko niby śmiga, ale niestety nie wykrywa mi karty sim (w sensie o pin mnie pyta gdy odpalam telefon, ale jest brak sieci itd).
Numer IMEI jest napisany.
A problem z WIFI jest taki że nie chce połączyć z siecią, pisze tylko ze jest ZAPISANA.
Proszę o szybką pomoc !
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi