N0 Rotti Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ave, Czy jest możliwość zainstalowania cyanogen moda na telefonie Alcatel One Touch Go Play 7048X ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Przykro mi ale nie ma nic na ten telefon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 N0 Rotti Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 21 godzin temu, CyanowyLenovo napisał: Przykro mi ale nie ma nic na ten telefon. Dzięki, a jest wogóle jakiś rom na ten model? Lub te z pop1/pop3 będą kompatybilne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Nic nie znalazłem wtedy prócz stock ROM, a z innym telefonem ROM nie będzie kompatybilny mimo, że w teorii to są te same telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
N0 Rotti
Ave,
Czy jest możliwość zainstalowania cyanogen moda na telefonie Alcatel One Touch Go Play 7048X ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi