alfamaniek Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witajcie ,jak w temacie ;-) Znacie może i testujecie w tym momencie na swoim andku aplikację bardzo podobną do messengera fejsowego co u mnie co trochę wywala w czasie pisania na nim i nagrywania głosowym itp ;-( Nie tylko ja to mam podobno problem od jakiegoś czasu z messengerem po ich aktualizacjach ! Oczywiście poszukuję aplikację w pełni darmową gdzie także można połączyć swoje konto FB ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ludzie polecają tę aplikację: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 testowałem ją z logowaniem problemy , brak przez nią wysyłania screenów i fotek oraz nagrań głosowych ja w messengerze FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja używałem Go!Chat ale nie wiem czy to ma bo jej już od bardzo dawna nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Nie ma właśnie połączenia z FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 IM+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 21 godzin temu, DaRkShAdOw napisał: IM+ problem z polączeniem serwera FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 No to już nie mam pomysłów... Najwidoczniej jakieś nowe zabezpieczenia Facebooka. Ostatnio jakoś bardziej faworyzują messengera i bardziej chronią prywatność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie, po prostu non stop jest zmieniqne fb api.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 FB Lite? [emoji23] Tak, każdy już nie ma pomysłówWysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ja chyba nie kojarzę nic takiego.. może what'sapp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi