rajder_ Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Po aktualizacji do androida 6.0 na moim P8 Lite nie ma opcji wyłączenia szybkości sieci na belce powiadomień. Jest jakiś sposób aby tą opcje wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 A w ustawieniach jest ta opcja? Może trzeba ją dopisać do tej belki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Właśnie nie ma opcji włączenia Szybkości sieci na Androidzie 5.0.1 była a na 6.0 już nie ma. Gdy posiadałem androida 5.0.1 włączyłem tą opcje ale po aktualizacji już jej nie ma, lecz nadal mam pokazaną szybkość sieci na belce powiadomień a chce to wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Musi to być. Być może się opcja przesunęła. Po aktualizacji zalecam zrobić wipe.. ja miałem problemy z kolorami po jakimś czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Nawet gdy chcę wyszukać tą opcję to jej nie ma. Na jakiejś stronie widziałem że na honor 5x jest podobny problem i wystarczy jakaś kombinacja klawiszy i się pokaże pisałem tam ale się chyba na odp nie doczekam.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1aser Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Moim zdaniem gdzieś ta opcja na pewno jest. Ale jak ją wyszukać tego nie wiem. Ale to mnie kusi by też zrobić aktualizację i samemu sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ktoś już wie jak włączyć tą opcję ? Czy usunęli to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 zobacz w kalibratorze system ui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @PeliKan A gdzie To jest ? I trzeba roota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Posiadasz androida 5.0 lub wyżej tak? Do tego trzeba włączyć ustawienia developera, a potem taką korbe trzeba przytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ustawienia dewelopera to to samo co opcję programistyczne ? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Tak, źle się wysłwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A jak włączyć ten kalibrator system ui ?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaI u mnie nie da się przytrzymać tej korbki bo ja nie mam czystego androida tylko Huawei z marshmallow i emui 4.0Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka W Emui nie da się włączyć tego kalibratora :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Całkowicie zapomniałem o tym temacie, bardzo przepraszam. Rozwiązałem problem. Wskaźnik szybkości sieci możemy włączyć/wyłączyć dopiero po ustawieniu limitu transferu danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rajder_
Po aktualizacji do androida 6.0 na moim P8 Lite nie ma opcji wyłączenia szybkości sieci na belce powiadomień. Jest jakiś sposób aby tą opcje wyłączyć?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi