TheUltiPL Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam, od niedawna jestem ruskim łowcą pokemonów xD, i tak. Potrzebuje czegoś/kogoś do zwiększenia fpsów pokemon go, ponieważ gdy chcę odtransferowac poka, to tak laguje że się nieda nawet przesunąć tego na dół i kliknąć "Transfer" Jak łapie pokemony to też mi laguje, na trybie ar, a bez tego trybu to mniej ale dalej laguje. I jak kurde, nwm łapie pidgeya czy tam co innego to sie wkurzam że niemogę TRAFIĆ tego pidgeya i 30 pokeballi i wkońcu złapany, da się jakoś to naprawić, odrazu mówie że instalowalem to z apk ponieważ ze sklepu (Twoj telefon nie jest zgodny z tą wersją) oraz niezainstaluje. Próbowałem kernel adiutor, na maxa ustawić interactive performance i min 1000hz cpu, oraz dalej laguje! Mam CM12.1, najnowszy od maclawa. Na 4.4.4 też tak lagowało. Czekam na szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Z tego co wiem już jest w Polsce, więc możesz pobierać bez najmniejszych problemów z Google Play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 13 minut temu, CyanowySamsung napisał: Z tego co wiem już jest w Polsce, więc możesz pobierać bez najmniejszych problemów z Google Play. Dalej niemogę, wchodze w sklep play oraz Twoje urządzenie nie jest zgodne z twoim telefonem. Nawet jak na komputerze wejdę w sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 To nic nie zrobisz. Myślisz że dlaczego w sklepie nie pobiera? Za słaby telefon niestety. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Spróbuj z naszych poradników skorzystać https://forum.cyanmod.pl/forum/1015-optymalizacja-telefonu/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Hmm, która optymalizacja na cm 12.1 może być dobra? Sprawdze supremacy trilogy, może wejdzie optymalizowanie apek Lol, pomogło thx pawliniak zainstalowałem supermacy trilogy i płynnie mi chodzą, thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak na S3 mini chcesz w te całe pokemon go grać to pozdro. Czas zmienić telefon bo to nie lagi, tylko zbyt słaby procesor i układ graficzny. A w sklepie play nie ma gry bo telefon bo widocznie nie należy do listy wspieranych/obsługiwanych urządzeń, mimo posiadania wymaganej wersji androida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ale mi to chodzi :P, troche zacina ale da się żyć. #close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Od tego jesteśmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi