dasiek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Proste jak budowa cepa . Potrzebujemy -Telefon-Root -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/846-root-jb/-Sterowniki ADB-Terminal Emulator na telefonie Instrukcja:1)Ściągamy plikhttps://www.dropbox.com/s/194j0853dqhvdk9/emmc_appsboot.bin lub emmc_appsboot.rar2)Rozpakowany plik wrzucamy do /sdcard3)Wchodzimy w Terminal Emulator i wpisujemy (linijka = enter)sudd if=/dev/block/mmcblk0p5 of=/sdcard/emmc_appsboot-backup.bindd if=/sdcard/emmc_appsboot.bin of=/dev/block/mmcblk0p5rebooti już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Jurczak Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Cześć właśnie odblokowałem bootloadera tym sposobem i telefon mi się resetuje wie ktoś może co poszło źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Szczerze to nikt, po prostu masz problem- a to może wystąpić po takich modyfikacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon magdziarz Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Cześć właśnie odblokowałem bootloadera tym sposobem i telefon mi się resetuje wie ktoś może co poszło źle ? Masz BootLoop, wgraj Rom, lub androida i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Jurczak Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 juz zrobione na androidzie 4.0.3 po tym zabiegu resetuje mi tel, a po zrobieniu na 4.1.2 wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam. U mnie emulator nie wykrywa pliku bin. Jakieś pomysły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojo Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @xxx u mnie działa, pewnie nie wrzuciłęś do odpowiedniej lokalizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi