parovuz Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Proszę o pomoc, przy instalacji SuperSu i bibliotek o ile się nie mylę metoda twrp telefon nie chce wstać przy rese cały czas jest ludzik CM i żadnej reakcji... Nie pomaga też wipe przez twrp... Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgaduje ze cm 12.x/13 prawda? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. No właśnie... Do czego Ci SuperSU i na jakim ROM'ie dokładnie to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ^ Do czego to wiadomo Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wipe system, wgraj jeszcze raz cm, reboot i spróbuj starszą /nowszą wersję, do skutku. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 @ DaRkShAdOw To nie metoda. Na nowszych wersjach cm nie dasz rady zainstalowac binariow su bez wylaczenia SELinuxa.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 W CM 13 nie potrzebny jest SuperSU (gdy wgrasz SuperSU do CM13 = bootloop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Mi szło tak, więc sugeruję. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Musisz to zrobic tak: wipe /system, /data /cache + dalvik, install cm13, gappsy i superSU 2.76.zipWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ale po co SuperSU jak ma go już wbudowanego? Z tego co wiem jak i tutaj było wspomniane jak i z innych źródeł może to spowodować bootlop. Nie warto się bawić w SuperSU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Warto, bo stockowy superuser jest delikatnie mowiac gowniany.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja nie mam problemów z SuperSU stockowym żadnych więc nie wiem, co za problemy macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
parovuz
Proszę o pomoc, przy instalacji SuperSu i bibliotek o ile się nie mylę metoda twrp telefon nie chce wstać przy rese cały czas jest ludzik CM i żadnej reakcji... Nie pomaga też wipe przez twrp...
Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi