emodev Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Yo, no więc dziś postanowiłem w końcu pobawić się w te słynne cyjanki i wygląda na to, że na razie jestem bez telefonu. Mianowicie - wg instrukcji z forum zrootowałem sonkę, zbackupowalem klucze DRM i flashtooolem sprobowalem odblokować bootloadera. Być może i odblokowałem - nie dowiem się bo telefon złapał bootloopa. Wg internetu flashowanie stockowym czymśtam o zakończeniu .ftf ma pomóc. Coż, ja sprobowałem już 3 razy i wciąż jedyne co mój telefon jest w stanie pokazać to te kolorowe paski z ekranu bootowania. Czy jest jeszcze jakakolwiek nadzieja dla mojej sonki? EDIT. Well, spróbowałem flashować jeszcze raz, tym razem zaznaczyłem opcje cache w flashtoolu i przy odpaleniu trzymalem volume up. Temat chyba do zamknięcia, mam nadzieje, że przyda się komuś w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
emodev
Yo,
no więc dziś postanowiłem w końcu pobawić się w te słynne cyjanki i wygląda na to, że na razie jestem bez telefonu.
Mianowicie - wg instrukcji z forum zrootowałem sonkę, zbackupowalem klucze DRM i flashtooolem sprobowalem odblokować bootloadera.
Być może i odblokowałem - nie dowiem się bo telefon złapał bootloopa.
Wg internetu flashowanie stockowym czymśtam o zakończeniu .ftf ma pomóc.
Coż, ja sprobowałem już 3 razy i wciąż jedyne co mój telefon jest w stanie pokazać to te kolorowe paski z ekranu bootowania.
Czy jest jeszcze jakakolwiek nadzieja dla mojej sonki?
EDIT.
Well, spróbowałem flashować jeszcze raz, tym razem zaznaczyłem opcje cache w flashtoolu i przy odpaleniu trzymalem volume up.
Temat chyba do zamknięcia, mam nadzieje, że przyda się komuś w przyszłości
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi