Sebastian Malicki Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Tak jak w tytule nie mam zasięgu, mam tylko alarmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Lakoniczne to ja mógłbym napisać, że poszedłem do kibelka i mam problem. Tak na serio to jaki masz konkretnie problem i jakiego operatora sieci siedzi karta SIM no i czy lokalizacja to Belgia tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebastian Malicki Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Zaraz przed granica wyladowal mi sie i w berlinie go wlaczylem i jest to co na scr i mam PLAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Masz włączony w ustawieniach roaming? Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebastian Malicki Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Tak i tak probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebastian Malicki
Tak jak w tytule nie mam zasięgu, mam tylko alarmowe.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi