n3q17 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam mam pytanie odnośnie mojego telefonu LG , ale od początku. Telefon jest na Lolipopie 5.0.2 z sieci Orange i tutaj pytanie jak oblokować bootloader/root/wgranie twrp.... ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Od razu Cię przestrzegam, że na tym fonie nic nie zrobisz, ponieważ Orange zablokował ten telefon tak, że nie jest zalecane niczego robić samemu. Lepiej pójść do salonu Orange jeśli wartość tegoż telefonu nie jest na tyle niska, żeby się opłacało zostawić 50-70 zł na odblokowanie Bootloadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
n3q17
Witam mam pytanie odnośnie mojego telefonu LG , ale od początku. Telefon jest na Lolipopie 5.0.2 z sieci Orange i tutaj pytanie jak oblokować bootloader/root/wgranie twrp.... ss
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi