tosia22 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam mam problem a mianowicie nie dziala mi w ogole transpisja danych po wl :/ robilam juz wszystko chyba .. zastanawiam sie czy nie kupilam jakiegos wadliwego tel .. :// posiadam siec orange.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Ustawienia>więcej >sieci komórkowe>punkty dostępu i sprawdź czy jest coś tam Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tosia22
Witam mam problem a mianowicie nie dziala mi w ogole transpisja danych po wl :/ robilam juz wszystko chyba .. zastanawiam sie czy nie kupilam jakiegos wadliwego tel .. :// posiadam siec orange..
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi