franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Przed chwilą zainstalowałem CM 13 na moim i9505. Wszystko jest ok, ale problem jest gdy chcę zainstalować gapps (stock) wyskakuje (status 6) i Installation aborted. Jak rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Spróbuj Pico z opengapps.org Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 15 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Spróbuj Pico z opengapps.org Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Zainstalować, się zainstalowało, ale po włączeniu telefonu wyskakuje ciągle bład 'Niestety, aplikacja Kreator konfiguracji została zatrzymana.' i nic nie mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jakie recovery Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 5 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Jakie recovery Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka CWM Recovery v6. 0. 4. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 To ciężko będzie hmm wytrzymasz do jutra? Spróbuję napisać skrypt do naprawy tego. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Teraz, DaRkShAdOw napisał: To ciężko będzie hmm wytrzymasz do jutra? Spróbuję napisać skrypt do naprawy tego. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Jasne poczekam, dzięki za pomoc. A będę musiał od nowa instalować CM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nie nie, tylko jedna rzecz wgrasz przez recovery i działa Ale spróbuj może wipe data zrobić Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Teraz, DaRkShAdOw napisał: Nie nie, tylko jedna rzecz wgrasz przez recovery i działa Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Dobra, to czekam. A około której będziesz to miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Może jeszcze teraz spróbuję, ale nie obiecuję, jutro do 14 powinno być, ale spróbuj może wipe data jeszcze Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 13 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Może jeszcze teraz spróbuję, ale nie obiecuję, jutro do 14 powinno być, ale spróbuj może wipe data jeszcze Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Dobra wipe data działa, nie robiłem po instalowaniu tych gapps'ów. Jeszcze raz dziękuje za pomoc. A nie da się przywrócić kontaktów z karty sim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Akurat skrypt skończyłem Nie masz innego telefonu pod ręką? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) 10 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Akurat skrypt skończyłem Nie masz innego telefonu pod ręką? No mam inny, ale iphona 4. A po co? Jeszcze może starą xperie x8 znajde Edytowane 27 Czerwca 2016 przez franek327327 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 I nic innego? Przydał by się android na chwilę. Trzeba włożyć kartę do innego telefonu z androidem i wybrać opcję eksport na SD. Po czym wysłać plik .vcf (czyli ten z kontaktami, będzie na karcie SD) na swój telefon i zainstaluj, kontakty się pojawią Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 9 minut temu, DaRkShAdOw napisał: I nic innego? Przydał by się android na chwilę. Trzeba włożyć kartę do innego telefonu z androidem i wybrać opcję eksport na SD. Po czym wysłać plik .vcf (czyli ten z kontaktami, będzie na karcie SD) na swój telefon i zainstaluj, kontakty się pojawią Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Dobra to jutro to zrobię, bo teraz mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ok, to w razie pytań pisz Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 7 godzin temu, DaRkShAdOw napisał: Ok, to w razie pytań pisz Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Okazało się, że ta xperia ma też CM Będę musiał na kogoś telefonie to zrobić? Jak mam zainstalować SuperSu? Muszę aktualizować Binarne SU, ale wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Chyba na innym bez cm Pobierz z http://download.chainfire.eu/supersu/stable Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 49 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Chyba na innym bez cm Pobierz z http://download.chainfire.eu/supersu/stable Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Su działa. A pomożesz mi jeszcze z Xposed? Instaluje je przez recovery, ale po włączeniu nie ma żadnej nowej aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Musisz jeszcze apk Xposed Installer zainstalować Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franek327327 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 24 minuty temu, DaRkShAdOw napisał: Musisz jeszcze apk Xposed Installer zainstalować Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Dobra wszystko działa, dzięki za wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
franek327327
Przed chwilą zainstalowałem CM 13 na moim i9505.
Wszystko jest ok, ale problem jest gdy chcę zainstalować gapps (stock) wyskakuje (status 6) i Installation aborted.
Jak rozwiązać ten problem?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi