dre4merOn Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Cześć :). Czy jest szansa na odzyskanie filmów i zdjęć po ich wcześniejszym skasowaniu? Samsung Galaxy S5 SM-G0=900F z systemem lolipop 5.0. Jeśli jest to prosiłbym o udzielenie wskazówki jak je odzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Z karty SD czy z telefonu? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Z karty SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Podłącz kartę SD w czytniku np do komputera, i pobierz program Recuva, w Wizardzie będziesz mógł wybrać jaki typ plików chcesz odzyskać, po czym program przeskanuje kartę w poszukiwaniu usuniętych plików i odzyska te które wybrałeś Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dzięki trochu odzyskałem. A mam pytanie jak jest napisane częściowe odzyskanie to znaczy, że nie odzyskał wszystkiego? Bo są pliki w mp4 ale nie można ich otworzyć ale ważą np 600mb albo 3gb. Czy mógłbym je jakoś odzyskać? Te częściowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wziąłeś głębokie skanowanie? I te częściowe to podejrzewam wersja full odzyska Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wybacz, że dopiero teraz odpisuję... Odpaliłem drugi raz z pełnym skanowaniem i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Niektóre się mogły uszkodzić i uzyskać status nie do odzyskania Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Czyli nic się nie da zrobić? Może jakiś płatny programik? Nawet z rootem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 W sklepie jest kilka aplikacji do odzyskiwania zdjęć ale nie gwarantuję działania, Recuva zawsze dawała radę Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Cześć :). Czy jest szansa na odzyskanie filmów i zdjęć po ich wcześniejszym skasowaniu? Samsung Galaxy S5 SM-G0=900F z systemem lolipop 5.0. Jeśli jest to prosiłbym o udzielenie wskazówki jak je odzyskać?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi