Marcin Zuzewicz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 prosze o pomoc mam zainstalowany CM 10.2.1 telefon odzyskalem z serwisu i nie mam dostepu do kontaktow z konta google.prosze pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kamikz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Masz jak wół tam podpisaną paczkę na Cyanogena 10.2... Wrzucasz na karte SD i wgrywasz przez recovery (taki bios telefonu, na wyłączonym telefonie wciskasz przyciski power i vol - i powinno się odpalić) i tam powinno być "instal zip from sd" lub coś w ten deseń, nie wiem, bo nawet nie napisałeś jakie masz recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kamikz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Musisz zainstalować tak zwane "Gapps" czyli paczkę z aplikacjami Google (gmail, kalendarz, sklep itd). Z pewnych powodów (jakieś tam licencje open source) te aplikacje nie mogą być rozprowadzane razem z systemem, dlatego wgrywa je się osobno. Tutaj powinieneś znaleźć paczkę odpowiednią dla Twojego systemu: https://cyanmod.pl/gapps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Zuzewicz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 eeehhhh ale ktora wybrac? i gdzie ja sciagnac do komputera czy wrzucic gdzies na telefon przez kabel? niestety nie jestem dobry w te klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Zuzewicz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 sciagnalem na kompa i co dalej rozpakowac i dodac czy jak? niestety aplikacja kreator zostala zatrzymana taki mam komunikat udalo sie ;-) dziekuje za pomoc pozdrawiam ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Zuzewicz
prosze o pomoc mam zainstalowany CM 10.2.1 telefon odzyskalem z serwisu i nie mam dostepu do kontaktow z konta google.prosze pomozcie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi