DusieK Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witajcie, chciałbym się dowiedzieć jaki plik mam zainstalować w apktool by w folderze framework po za 1.apk było również 2.apk, ta 2 jest potrzebna do poprawnego rekomplikowania plików jak i dekomplikowania i nie mam pojęcia jaki pliczek zainstalować. Pomożecie? [emoji55] Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 apk-tool if framework-res.apk apk-tool if SystemUI.apk apk-tool if 2.apk Jak się bawiłem apktool , on Tworzył plik framework-res.apk, 2.apk , 3.apk dla każdego zainstalowanego if'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Aaa czyli systemui jeszcze muszę zainstalować, czyli dobrze po części myślałem dzis w autobusie Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 SystemUI też, od wersji 2.3 i wyżej. Poza Tym, jak masz jakiś Stockowy system ze spacjalnymi res'ami (np w lg l5 było LGSustemUI.apk) to to też trzeba dodać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 To dobrą rozkmine miałem w busie, dzięki za upewnienie. W mojej Z1c jest tylko SystemUI.apk Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Ehh, i dupa, dalej to samo ;c @@dasiek pomożesz? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi