spikely Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Hej, sorry jestem totalnie zagubiony na tej stronie ale: gdzie jest temat (poradnik) z instalacją CM13 na lg l65? pobierałem go stąd a teraz szukam i szukam. sorry za głupi temat ale nie widzę tego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Trzeba wrzucić temat na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spikely
Hej, sorry jestem totalnie zagubiony na tej stronie ale: gdzie jest temat (poradnik) z instalacją CM13 na lg l65? pobierałem go stąd a teraz szukam i szukam. sorry za głupi temat ale nie widzę tego:D
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi