Krzysztof Bodzon Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam wgrałem Cm11 i gapps 10.1 problem mój polega na tym ze po włączeniu telefonu pojawia się: unfortunately, network location has stopped. i zaraz po tym: unfortunately, setup wizard has stopped.... co mam zrobić proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Ehh.. Złe gappsy żeś Pan zainstalował, do cm 11 instaluje się gappsy takie do cm 11, a nie cm 10.1.. Na nowo wszystko instalować ale pierw wipy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Czyli lecisz z Odinem i stockiem. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 @King_Stone_69 Po co? Wystarczy wipe. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka A nawet nie, bo gappsy z opengapps.org przy instalacji wykonuja skrypt usuwajacy te co sa zainstalowane, wiec i wipe nie trzeba robic. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysztof Bodzon
Witam wgrałem Cm11 i gapps 10.1 problem mój polega na tym ze po włączeniu telefonu pojawia się: unfortunately, network location has stopped. i zaraz po tym: unfortunately, setup wizard has stopped.... co mam zrobić proszę o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi