pawrl136 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam. Otóż mam pewien problem od jakiegos czasu szukam pewnego romu na Ace 2, mianowicie Paranoid 3+ ewentualnie 2, prosił bym o linki dziękuje bardzo. Tym razem wujek google nie pomógł ;C Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Skoro nie ma to nie ma, tu go raczej nie stworzymy. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211996 jak się źle szuka to nie ma. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 @King_Stone_69 jak się szuka aby szukać i się nie sprawdza dokładniej to się źle podaje. To jest ROM do Ace(1) S5830 czyli Cooper. Ace II to Codina. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ma pan rację, ale: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732012 Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawrl136
Witam.
Otóż mam pewien problem od jakiegos czasu szukam pewnego romu na Ace 2,
mianowicie Paranoid 3+ ewentualnie 2, prosił bym o linki dziękuje bardzo.
Tym razem wujek google nie pomógł ;C
Z góry dziękuje.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi