MrVenez 21312412 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Właśnie mam podobną sytuację co Użytkownik poniżej , moglibyście wytłumaczyć jak to moge zrobić -,- wyjeżdżam wieczorem ... a chciałem sie zabawić w wgrywanie cm13 na jakieś przyśpieszenie telefonu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Musisz wgrać stock Rom na nowo Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVenez 21312412 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 no tak , kiedyś sie bawiłem w to jak miałem Sony tylko już nie pamiętam jakie :/ tylko że teraz telefon ani sie nie włącza ani nic jakbym mógł spytać jakim programem bym mógł to zrobić ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 KDZ do tego się nada, jest prosty i przywrócisz stocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrVenez 21312412
Właśnie mam podobną sytuację co Użytkownik poniżej , moglibyście wytłumaczyć jak to moge zrobić -,- wyjeżdżam wieczorem ... a chciałem sie zabawić w wgrywanie cm13 na jakieś przyśpieszenie telefonu ...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi