Monokuma Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jak w temacie. Szukam czegoś co bym mógł obejrzeć od czasu do czasu wiadomości na TVP ze swojego smartfona. Dobrze by było jeżeli by z innych programów były dostępne HBO Polska , jakieś Japońskie i Angielskie. Sprawdzałem to całe Kodi z wtyczką Mrknow ale dźwięk u mnie jest a obrazu brak. Ktoś zna jakieś aplikacje? Bo telewizora w domu niestety nie posiadam Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Telewizjada.net Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 @DusieK Tylko, że telewizjada.net potrzebuje Flasha. No chyba, że jest apka od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Takie przeglądarki jak Firefox, a nawet chrome odpalają, sam testowałem na fonie i tablecie Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dzięki panowie sprawdzę w chrome czy mi to odpali na Ace 2 Przyda się żeby obejrzeć wiadomości czasami Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Edit to już pooglądane. Eh a chciałem tylko TVP 1 i HBO czasami obejrzeć.... Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Spróbuj na wersji zwykłej strony wstawić zdjęcie bo na Tapatalku nie działa to wciąż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opera mini spróbuj Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegiermen Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Aplikacja videostar z Google play Wysłane z mojego Desire 610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opis aplikacji również dostępny na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Im bardziej serwis udostępniający jest popularny tym częściej trafia go szlak przez konta premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Aplikacja videostar z Google play [emoji3] Wysłane z mojego Desire 610 przy użyciu Tapatalka U mnie cały czas tylko buforuje itp. Nic w czytać nie chce Znalazłem jeden sposób na oglądanie telewizji. Instalacja Puffin Browser oraz przez niego można obejrzeć na jednej stronie internetowej Polskie kanały. Tylko trochę muli podczas powiększania strony i wyłączania reklam. Ale da się przeżyć i nawet na cały ekran obraz powiększyć. Nie mniej to dalej nie to o co mi chodziło. Na razie chyba sobie odpuszcze oglądanie telewizji ze smartfona. Bo trochę za dużo transferu zjada Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Drąblewski Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ściągnij sobie ze sklepu Play przeglądarkę puffin browser. Bez problemu będziesz oglądał wszystkie filmy potrzebujące Flash bo nie musisz mieć w niej zainstalowanych pluginow. Ona sobie sama bierze z chmury. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ściągnij sobie ze sklepu Play przeglądarkę puffin browser. Bez problemu będziesz oglądał wszystkie filmy potrzebujące Flash bo nie musisz mieć w niej zainstalowanych pluginow. Ona sobie sama bierze z chmury. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Ty a co ja napisałem w moim ostatnim wpisie? Już to patrzyłem. Póki co odpuszczam sobie temat telewizji przez smartfona. Ale w każdym razie dzięki za pomoc Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi