KitLer Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witajcie. O ile i9305 jest fajnym telefonem to irytuje mnie jedna rzecz. Bateria. Chciałbym się dowiedzieć jaką baterie zakupić? Interesuje mnie wartość 2100 - 2300 mah ponieważ nie chcę sobie pogrubiać telefonu a i mam powerbanka W sumie pytanie dotyczy również posiadaczy i9305 więc ich też proszę o opinie Najbardziej interesują mnie baterie bluestar. Dość dobre opinie zbiera a kosztuje 20 zł taniej niż oryginał. Warto? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc ponieważ na bateriach się nie znam. Ogarniam tylko podstawowe rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Kup oryginał. Żadnych zamienników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Telefon sprzedałem więc zamknijcie temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi