ShermanFury Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam , chciałbym zainstalować Cyanogenmod'a do mojego telefonu Alcatel Onetouch Pop c3 i czy pomógł by mi ktoś to wszystko ogranąć (chodzi mi o screeny) mogą być robione na innym urządzeniu/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShermanFury Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dzięki za informację , możesz mi pomóc przy instalacji oprogramowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka https://forum.cyanmod.pl/topic/4826-alcatel-one-touch-pop-c3-cyanogenmod-12-nieoficjalny/ Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi